Usein kysytyt kysymykset

Alla vastaukset yleisimmin esiintyviin kysymyksiin

Jos et löydä vastausta kysymykseesi – ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Kuinka kauan tuotteen toimitus kestää?

Pyrimme lähettämään tuotteen seuraavana arkipäivänä tilauksesta ja kuitenkin viimeistään 3 päivän arkipäivän kuluessa. Kun tilauksesi on pakattu lähetämme sinulle ilmoituksen sähköpostitse. Jos tuote tulee sinulle pakettina niin saat samassa sähköpostissa myös seurantakoodin. Kirjelähetyksiin valitettavasti ei saa seurantakoodia.

Mitä toimitustapoja on käytössä?

Toimitustavat ovat kirjelähetys tai Matkahuolto, josta toimitus lähimpään noutopisteeseen.
Yhden hirvipilli paketin tilaus tulee kirjepostina ilmoittamaasi osoitteeseen. Kaikki muut tilaukset kulkevat pakettina Matkahuollon kautta lähimpään noutopisteeseen. Jos tuote tulee sinulle pakettina niin saat sähköpostissa seurantakoodin ja tiedon mistä paketin voi noutaa.

Jos tilaan useamman kuin yhden hirvipilli paketin, voit kirjoittaa tilausta tehdessäsi ”kommentti” -kohtaan haluamasi noutopisteen. Jos noutopistettä ei ole valittu niin lähetämme paketin lähimpään Matkahuollon ehdottamaan noutopisteeseen.

Kuinka paljon ovat lähetys- tai toimituskulut?

Emme peri mitään lähetys- tai toimituskuluja vaan ne sisältyvät aina tuotteen hintaan. Myös palautus on ilmainen. Perimme palautuksesta 10 € vain siinä tapauksessa, että tuote palautuu noutamattomana.

Miten tilaus maksetaan?

Ostosten maksu tapahtuu Klarna Checkout -maksujärjestelmän välityksellä.
Voit maksaa ostokset käyttämällä verkkopankkia (Säästöpankki, Osuuspankki, S-Pankki, Aktia, Nordea ja Danske Bank) tai korttimaksua (Visa ja Mastercard) tai valita jonkin Klarnan muista maksutavoista jotka ovat Klarna lasku, Maksa myöhemmin tai Pilko maksut.

Onko verkkokaupasta tilaaminen turvallista?

Kyllä tilaaminen on turvallista. Klarna palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia verkkokaupastamme.
Verkkokauppamme kaikilla sivuilla on SSL-salaus eli salattu https tietoliikenneyhteys.

Voinko vaihtaa tai palauttaa tuotteen?

Kyllä voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Kunhan tuote on käyttämätön ja alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Ennen palautusta tai vaihtoa ota yhteys asiakaspalveluumme josta saat ohjeet palautuksen tai vaihdon tekemiseen. Palautus on Sinulle ilmainen. Perimme palautuksesta 10 € vain siinä tapauksessa, että tuote palautuu noutamattomana.

Pitääkö minun rekisteröityä asiakkaaksi ennen kun voin tilata?

Jos sinulla ei ole vielä omaa asiakastiliä, niin saat perustettua sen samalla kun teet tilausta. Kassa sivulla kysytään haluatko rekisteröityä asiakkaaksi. Laittamalla ruksin ”rekisteröidy” kohtaan pääset tekemään oman asiakastilin. Rekisteröityminen oma tilille on vapaaehtoista eli voit tehdä tilauksen myös ilman rekisteröitymistä. Jos rekisteröidyt niin näet asiakastililtäsi tilaushistoriasi. Myös seuraavan tilauksen tekeminen helpottuu ja nopeutuu.