Turvalliset maksutavat

Klarna Checkout

Ostosten maksu tapahtuu Klarna Checkout -maksujärjestelmän välityksellä. Tämän palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia verkkokaupasta.

Klarna lasku – Maksa myöhemmin – Pilko maksut
Turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Maksutapa oletuksena on aina lasku, mutta voit halutessasi vaihtaa maksutapaa verkkopankki- tai korttimaksuihin.

Verkkomaksu ja Kortit
Voit maksaa ostokset käyttämällä verkkopankkia (Säästöpankki, Osuuspankki, S-Pankki, Aktia, Nordea ja Danske Bank) tai korttimaksua (Visa ja Mastercard) tai valita jonkin Klarnan muista maksutavoista.

Kysymyksiä ja vastauksia maksamisesta Klarnalla

Klarna / Usein kysytyt kysymykset
Klarnan käyttäjäehdot

Mikäli sinulle tulee maksamiseen tai laskutukseen liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä Klarnalle puhelin 09-42599771  (arkisin klo 9-18) tai sähköposti asiakaspalvelu@klarna.fi

Tavoitat Klarnan asiakaspalvelijat myös chatista 24/7 koska tämä palvelu on avoinna kellonajasta riippumatta. Verkkosivuilta löytyy muutenkin paljon vastauksia monenlaisiin Klarnaan liittyviin kysymyksiin. Verkkosivut ja chat löytyy osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/