Käyttäjäkokemuksia Hobi hirvipilleistä

Asiakkaiden käyttäjäkokemuksia Hobi hirvipilleistä

hirvipillit 2 kpl paketissa

Entiset pillit on toimineet jo yli 10 vuotta.
Tämä on huippu tuote, joka pitäisi olla pakollinen auton varuste !

Kiitos, mutta meillä on hirvipillit ollut käytössa n. 20 Vuotta ja näyttävät toimivan. Useimmat naurahtavat meille siitä syystä. Me uskomme niihin.

Jouko – Oulu

Tom – Turku

Olen ajellut pillien kanssa jo 10 vuotta ja joitain tilanteita on tullut, jolloin hirvi tai kauris on meinannut tulla tielle, mutta pysähtynyt ja kääntynyt takaisin, kun olen lähestynyt.

Kerran hirvi seisoi tiellä toisen auton edessä, mutta loikki metsään kun olin lähestymässä noin 100 metrin päässä. Pillit olen hankkinut molempiin autoihin ja vielä lastenkin, ja autoa vaihtaessa muistanut siirtää ne seuraavaan.

kiitos teille 🙂 . Meillä kävi niin toissa syksynä, että ajoimme pimeässä Pudasjärvellä ja hirvi hyppäsi kuskin puolen keulaa kohti, mutta jostakin syystä käänsi takaliston samantien ja kääntyi loikalla takaisin pientareelle. Tilanne oli sekunnissa ohi ja olisi koitunut meille kohtaloksi. Mitään syytä moiseen käytökseen ei voi muuta olla, kuin hirvipillit. Olen siitä saakka suositellut pillejä muillekin ja tilannut ne myös vanhemmilleni. Nyt vanhempi poikani sai auton ja saa tasan laittaa pillit omaan amisautoonkin=)

Jukka – Reijola

Minna – Kempele

Olen aiemminkin tilannut. Yhden kerran kauris kääntyi just automme kohdalla ojanpohjalta takaisin metsään. En olisi ehtinyt väistää. Kiitos.

Olen ollut hirvipillin käyttäjä jo 11 vuotta ja hyvin tyytyväinen niiden toimivuuteen.

Hannu – Viinijärvi

Ahti – Espoo