Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tmi Seija Wessman / www.hirvipilli.fi

Tämä on yrityksen Tmi Seija Wessman henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 18.03.2018 ja voimassa toistaiseksi.

Varaamme oikeuden päivittää tätä rekisteri- ja tietosuojaselostetta tarvittaessa. Verkkosivustomme kehittyy jatkuvasti. Pyydämme käymään tällä rekisteri- ja tietosuojaseloste sivustolla aika ajoin.

Hyväksyt tämän rekisteri- ja tietosuojaselosteen käyttämällä www.hirvipilli.fi sivustoa joko verkkokauppassa, täyttämällä lomakkeen tai rekisteröitymällä asiakkaaksi.

Rekisterinpitäjä

Tmi Seija Wessman, Kaikulantie 23, 30100 Forssa Suomi
Y-tunnus 1565353-0

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Seija Wessman
c/o Tmi Seija Wessman, Kaikulantie 23, 30100 Forssa Suomi
sähköposti: myynti@hirvipilli.fi

Rekisterin nimi

Verkkokaupan www.hirvipilli.fi rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään laskutukseen, asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä palvelujen tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. Markkinointiviestejä saatetaan lähettää sähköpostilla, mutta erittäin harvoin.

Rekisterin tietosisältö

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:
•  Etunimi ja sukunimi
•  Yrityksen nimi (jos kyseessä yritysasiakas)
•  Osoite
•  Sähköpostiosoite
•  Puhelinnumero
•  Tilaustiedot ja tilausten seurantakoodit
•  Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa Tmi Seija Wessman – yrityksen omissa rekistereissä.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot hävitetään polttamalla.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta verkkokaupan tilauslomakkeen tai yhteydenottolomakkeen kautta. Sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia esim. palvelimen hallinnointi.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin tietoja ei myöskään säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietoja voidaan lisätä sähköpostiohjelmaan sekä Microsoftin hallinnoimaan pilvipalveluun, joiden palvelimet saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Nämä palvelut ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa jotka ovat vain rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavan henkilön tiedossa.
Tietokannat sijaitsevat lukituissa tiloissa.
Verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten tiedot löytyvät verkkokauppasivuston hallintaliittymästä, joka sekin on suojattu vahvalla salasanalla.
Verkkokaupan sivut sijaitsevat kotimaisen Suomen Hostingpalvelu Oy:n palvelimella.
Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin asiattomilta on pääsy estetty.

Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, pyyttää muuttamaan tai poistamaan henkilörekisteriin hänestä tallennetut tiedot.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:
Seija Wessman, Tmi Seija Wessman, Kaikulantie 23, 30100 Forssa

Henkilötietojen muutos- tai poistopyyntö voidaan tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@hirvipilli.fi